Stranger Things totaalimurskasi Bridgertonin ennätyksen – Netflixin Top10-listan kärki uuteen uskoon

Hawkinsin tapahtumat ovat kiinnostaneet ihmisiä toden teolla.

Stranger Things sen kuin jatkaa mieletöntä menestyskulkuaan. Netflix-hitin uusin neljäs tuotantokausi, joka julkaistiin kahdessa osassa 27. toukokuuta sekä 1. heinäkuuta, on kivunnut suoratoistopalvelun Top10-listan kärkeen aivan heittämällä.

Sarjan neloskautta on tähän mennessä katsottu yhteensä hurjan huimat yli 1,3 miljardia tuntia. Ykkössija kuului pitkään Bridgertonille – ensin sen ykköskaudelle loppuvuodesta 2020 lähtien (yli 625 miljoonaa katselutuntia) ja sitten sen kakkoskaudelle (yli 656 miljoonaa katselutuntia) maaliskuun 2022 jälkeen.

Stranger Things on siis nyt onnistunut ohittamaan edellisen listahallitsijan yli tuplaamalla sen katselutuntimäärän ja nappaamaan itselleen kaikkien aikojen katselluimman englanninkielisen sarjan tittelin. Sillä ei myöskään ole enää kovin pitkää matkaa Netflixin kaikkein katselluimman sarjatapauksen, Squid Gamen, ennätykseen; korealaista jännityssarjaa katseltiin ensimmäisen kuukautensa aikana yli 1,6 miljardia tuntia.

Stranger Things Season 4 has reportedly been watched for over 1.3 billion hours, making it the most popular English season on Netflix.

Julkaissut IGN Tiistaina 19. heinäkuuta 2022

Netflix mittaa sisältöjensä suosiota laskemalla maailmanlaajuisesti yhteen niiden keräämät katselutunnit ensimmäisen 28 päivän ajalta niiden ensi-illan jälkeen. Tilastot on jaoteltu englannin ja muun kielisiin elokuviin sekä sarjoihin. Aiemmin suosiota mitattiin kotitalouksien määrässä, mutta suoratoistojätti uudisti toimintamalliaan viime vuonna.

Stranger Things löytyy tällä hetkellä Suomen Netflixin listasijalta kaksi. Kärkisijaa pitää parhaillaan viime viikolla julkaistu Resident Evil -sarja, joka on kerännyt katsojiltaan aikamosia murska-arvioita – valitettavan ansaitusti.

Alta voi katsastaa Stranger Thingsin neljännen kauden trailerit.

YouTube video
YouTube video

Lähde: Netflix

Aiheeseen liittyvät jutut