Stranger Thingsin taustalta tuttu tekijätiimi tarttuu Stephen Kingin tarinaan

Amblin

Steven Spielbergin ikuisuusprojekti osoittaa taas elonmerkkejä.

Stranger Things -sarjan luojat, kaksosveljet Ross ja Matt Duffer, ovat selvästi suuria Stephen King– ja Steven Spielberg -faneja. Tämä näkyy monin tavoin sarjan tyylissä ja sisällössä, jopa Stranger Thingsin nimeen valitussa kirjasinmallissa. Duffer-veljesten seuraava tuotos vaikuttaa tältä pohjalta varsinaiselta unelmaprojektilta.

Kaksikko on tuottamassa yhteistyössä Spielbergin Amblin Television -yhtiön kanssa versiointia Stephen Kingin ja Peter Straubin alkuperäistarinasta. 1980-luvun alussa julkaistun Talismaani-romaanin oikeudet ovat olleet Spielbergillä vuosikymmeniä, mutta hänen yrityksensä muuttaa kirja elokuvan muotoon on törmännyt useisiin esteisiin. Viimeksi tarinasta viriteltiin elokuvaa vuonna 2019.

Jack-pojan fantasiasävytteinen matka, jonka tämä tekee sairaan äitinsä pelastamiseksi, yritetään nyt saattaa tv-sarjan muotoon Netflixille. The Talisman -sarjan varsinaisesta käsikirjoituksesta vastaa lisäksi sen showrunneriksi kiinnitetty Curtis Gwinn, joka on kirjoittanut myös Stranger Thingsiä.

 

Lähde: THR