Studio halusi pilata Deep Blue Sean legendaarisen yllätyksen – Renny Harlin taisteli vastaan

Kohtaus haluttiin paljastaa jo elokuvan markkinoinnissa.

24.1.2024 21:00

Warner Bros. -studio ja Renny Harlin kinasivat siitä, paljastetaanko Deep Blue Sean ikimuistoinen kohtaus elokuvan trailerissa.

Harlin oli JoBlo-sivuston haastattelussa puhumassa uutuuselokuvastaan The Bricklayer, ja samalla hän muisteli vuonna 1999 ilmestynyttä hittielokuvaansa Deep Blue Sea. Harlin muun muassa kertoi elokuvan legendaarisesta kohtauksesta, jossa Samuel L. Jacksonin roolihahmo pitää hienoa puhetta, mutta keskeen puheen hän joutuu hain syömäksi.

Kohtaus monesti nostetaan Deep Blue Sean huippuhetkenä, ja aikoinaan elokuvan tuottanut Warner Bros. Halusi laittaa yllättävän kohtauksen leffan traileriin. Harlin kertoi haastattelussa vastustaneensa tätä.

”Warners Bros.:in kanssa oli iso kiista siitä, laitetaanko kohtaus traileriin vai. Kieltäydyin laittamasta sitä traileriin. He halusivat laittaa sen traileriin, koska heidän mielipiteensä oli: ‘Voi Luoja, se tulee myymään niin paljon lippuja.‘ Emme koskaan tiedä, olisiko se vaikuttanut vai ei, mutta mielestäni sen piti olla yllätys”, Harlin totesi.

Katso kohtaus alta.

Lähde: JoBlo

Lisää luettavaa