Suomalainen televisiosarja pääsi kovaan seuraan – ”Uudenlainen muoto puhuttelee myös muualla”

Katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssä.

5.11.2021 16:30

Kotimainen Makkari-sarja on valittu C21 Drama Awards -kilpailun finaaliin. Kyseessä on yksi tv-alan suurimmista tapahtumista ja kilpailuista.

Makkari osallistuu kilpailuun Best Newform Drama Series -kategoriassa (Paras uusi draamaformaatti) englanninkielisellä nimellä Pillowtalk.

Kilpailun finalisteina ovat muun muassa Netflixin The Crown, Lupin, Bridgeton ja Squid Game. Samassa kategoriassa Makkarin kanssa kilpailee Viaplayn suosittu Delete Me.

Kilpailun voittajat valitaan 2.12.2021 Lontoossa järjestettävässä gaalassa.

Suomessa Makkari näkyy Elisa Viihde Viaplayssä.

”Kirjoitin Makkarin niin universaaliksi, hauskaksi ja koskettavaksi kuin osasin. Tuntuu upealta, että sen tematiikka ja uudenlainen muoto puhuttelevat myös muualla”, kertoo käsikirjoittaja Jemina Jokisalo. 

Makkarissa esittävät pääosia Peter Franzén, Krista Kosonen, Mikko Leppilampi, Tommi Korpela, Oona Airola, Johannes Holopainen, Inka Kallén, Paavo Kinnunen, Pihla Maalismaa, Heli Sutela ja Sanna-Kaisa Palo.

Solar Republicin tuottaman sarjan on ohjannut Petri Kotwica.

Kahdeksanosainen sarja koostuu itsenäisistä jaksoista, joista jokainen kertoo tarinan omanlaisestaan pariskunnasta makuuhuoneesta käsin ja suhteensa käännekohdassa.

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa