Suomalaiseen supersankarileffaan pestattiin kansainvälisiä nimiä

Suomalaisen supersankarielokuva Rendelin näyttelijävahvuuteen on saatu uusina niminä brittiläinen Johnny Vivash, kanadalais-suomalainen showpainija Michael ”StarBuck” Majalahti sekä yhdysvalloista lähtöisin olevan Michael Hall.

Johnny Vivash täydentää Radekin roolissa jo aiemmin julkistettua kansainvälistä palkkatappajakaartia. Sopivien kasvojen ja olemuksen löytäminen meni viime metreille, kun sopivia vaihtoehtoja käytiin läpi. Rendelin ohjaaja Jesse Haaja odottaa innolla Vivashin saamista kuvauksiin ensi viikolla:

– Radekin näyttelijän löytäminen ei ollut helppo tehtävä. Rooli on elokuvan tarinassa tärkeä ja se vaatii tietynlaisen olemuksen näyttelijältä. Johnnyssa oli sitä jotakin, mikä vakuutti minut.

Vivash saapuu Suomeen ensi viikon alusta ja on mukana kuvauksissa viikon ajan. Hän oli heti vakuuttunut Rendelin tarinasta:

– Olen äärimmäisen innoissani Rendeliin mukaan pääsemisestä! Elokuvan synkkä visuaalinen tyyli sekä loistavat kanssanäyttelijät vakuuttivat minut välittömästi. Työskentely suomalaisen työryhmän kanssa tulee olemaan huikea kokemus!

Ammattilaispainija Michael ”StarBuck” Majalahti oli mukana jo Rendelin demokuvauksissa vuonna 2014. Majalahti on voittanut Euroopan, Suomen ja Italian mestaruudet showpainissa yli 20 vuotta kestäneellä urallaan. Hänestä on tehty myös Oskari Pastilan ohjaama dokumenttielokuva Spandex Sapiens (2015).

Ohjaaja Haaja toivoi saavansa Majalahden mukaan itse elokuvaan nähtyään hänet näyttelemässä ja tekemässä stuntteja Rendelin demossa:

– Michael on ollut mukana projektissa tavallaan jo ihan alusta saakka. On kunnia saada tuollainen showpainijalegensa mukaan elokuvaan ja Jimmyn rooli on hänelle kuin nakutettu.

StarBuck on kiitollinen ohjaajan tarjoamasta pahiksen roolista:

– Totta kai odotan innolla rooliani Suomen ensimmäisessä supersankarielokuvassa. Olen ollut painipiireissä ympäri maailman 22 vuotta ja tällainen pahiksen rooli saa minut syttymään. Turpakäräjät alkakoon!

Rendeliä esittää Kris Gummerus. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Rami Rusinen, Renne Korppila, Alina Tomnikov, Aake Kalliala, Matti Onnismaa, Bianca Bradey, Sheila Shah sekä Michael Hall. Elokuva valmistuu tekijöiden mukaan vuoden loppuun mennessä.

Kuvassa Johnny Vivash.

(Episodi/JH)

Aiheeseen liittyvät jutut