Suosikkidraama Outlander saa pian jatkoa – nyt tarjolla ensimmäinen kurkistus tulevaan kuudenteen tuotantokauteen

Pääparin rakkaus kestää; ”tulkoon mitä tuleman pitää”.

Outlander – tai suomalaisittain Matkantekijä – nousi suureksi hitiksi ja puheenaiheeksi heti ensimmäisen tuotantokautensa myötä vuonna 2014. Nyt Jamien (Sam Heughan) ja Clairen (Caitriona Balfe) kipinöivää romanssia ja yhteistä elämää seuraava tarina on edennyt kuudennelle tuotantokaudelleen. Viikonloppuna järjestetyn New York Comic Con -tapahtuman yhteydessä tulevasta uudesta kaudesta paljastettiin fanien iloksi ensimmäinen juliste sekä teasertraileri.

Kolean kaunis juliste paljastaa Outlanderin palaavan katsojien televisioruuduille alkuvuodesta 2022. Tarkempaa päivämäärää joudutaan vielä jäämään arvuuttelemaan. Kuudennessa kaudessa Pohjois-Amerikkaan uuden kotinsa perustaneet Fraserit joutuvat jälleen kerran vaarallisen ja mutkikkaan tilanteen eteen, kun vallankumoussota lähtee ampumaan alkulaukauksiaan.

Historiallista draamaa ja aikamatkustusta mielenkiintoisesti yhdistelevä Outlander perustuu Diana Gabaldonin suosittuun romaanisarjaan. Televisioversion kehittelystä vastaa Ronald D. Moore (Star Trek, Battlestar Galactica). Suomessa Outlanderin viisi ensimmäistä tuotantokautta voi katsoa Netflixin, HBO:n ja Viaplayn kautta.

Alla uutukainen kuudennen kauden teaseri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut