Supernatural-esiosa The Winchesters sai ensimmäisen trailerin – mukana myös alkuperäistähti Jensen Ackles

Sarja käynnistyy tänä syksynä.

20.5.2022 14:30

Yhdysvaltalainen The CW -kanava järjesti eilen perinteisen Upfronts-tilaisuutensa, jossa se esittelee tulevan syksynsä uusia projekteja. Yksi isoimmista mukana olleista nimikkeistä oli kanavan suurimman hitin, Supernaturalin, esiosasarja The Winchesters.

Sarja keskittyy seuraamaan nuoren John Winchesterin ja Mary Campbellin – alkuperäissarjan päähenkilöiden Samin ja Deanin vanhempien – elämää. Katsojat pääsevät näkemään kuinka he tapasivat toisensa 70-luvulla ja kuinka he ryhtyivät yhdessä pelastamaan ihmisiä ja metsästämään hirviöitä.

Sarjan pääosiin on kiinnitetty melkolailla tuntemattomat nimet Drake Roger ja Meg Donnelly. Sarjan vaimonsa Danneel Acklesin kanssa päätuottanut Jensen Ackles uusii myös roolinsa Dean Winchesterinä, joka toimii tarinan kertojana.

Traileri käynnistyy Supernaturalille tutuilla THEN ja NOW osioilla. Dean kertoo tahtovansa selvittää tarkemmin vanhempiensa tarinaa ja hyppää ikonisen autonsa, Babyn, kyytiin etsimään vastauksia. Menneisyydessä John, Mary ja muutama muu metsästäjä lyöttäytyvät yhteen etsimään kaksikon kateissa olevia isiä. Alkuperäissarjan katsojille tämä aloitusasetelma kuulostaa varmastikin hyvin tutulta…

The Winchesters käynnistyy Yhdysvalloissa tänä syksynä, tarkka ensi-iltapäivä on vielä auki. Suomen esityskanava ja -aika varmistunevat vielä hieman myöhemmin myös.

Katso ensimmäinen liikkuvan kuvan maistiainen esiosasta alta.

Lisää luettavaa