Supernatural- ja The Boys -tähti tavoitteli tosissaan HBO:n The Last of Us -sarjan pääosaa

Uusi sarja käynnistyy tammikuussa.

22.12.2022 17:00

HBO:n alkuvuoden isoimpiin ja odotetuimpiin sarjauutuuksiin lukeutuva The Last of Us käynnistyy tammikuun puolessa välissä. Selviytymiskamppailun pääosassa nähdään The Mandalorianista ja Game of Thronesista tuttu Pedro Pascal, mutta Jensen Ackles (Supernatural, The Boys) kertoo olleensa myös erityisen kiinnostunut kyseisestä roolista.

Ackles kertoo fanitapahtumavierailunsa yhteydessä tavoitelleensa Joel Millerin roolia oikein tosissaan. ”Se oli korkealla tutkassani”, hän kertoo. ”En kuitenkaan usko olleeni harkinnan kohteena tai että minulla olisi ollut todellista mahdollisuutta”, hän jatkaa tarkentaen tilannetta.

Hän kuitenkin paljastaa samassa yhteydessä, että hänellä on parhaillaan toisenlainen videopeliprojekti työn alla. Hän on nimittäin suuntaamassa Los Angelesiin kuvaamaan materiaalia uutuuspeliä varten – fanit saavat kuulemma pian tietää tarkemmin mistä nimikkeestä tässä onkaan kyse.

Acklesin paneeliklipit voi katsastaa alta, samoin kuin myös 16. tammikuuta HBO Maxilla käynnistyvän The Last of Usin virallisen trailerin.

 

Lisää luettavaa