Supernatural-tähdet yhdistävät jälleen voimansa – mahtavia uutisia Walker-lännensarjan kulisseista!

Fanit ovatkin jo odottaneet näitä uutisia innokkaasti.

24.9.2021 08:00

Supernatural paketoi 15 vuoden mittaisen rupeamansa viime vuonna ja sarjan päänäyttelijäduo Jensen Ackles ja Jared Padalecki suuntasivat kumpikin omien uusien projektiensa pariin. Ackles nähdään seuraavaksi The Boys -sarjan tulevalla kolmannella tuotantokaudella ja Padalecki puolestaan tähdittää sekä tuottaa uutta Walker-lännensarjaa. Eilen tulleen vahvistuksen mukaan herrat ovat kuitenkin lyöttäytymässä myös takaisin yhteen lähitulevaisuudessa: Ackles on kiinnitetty Walkerin kakkoskauden tekijätiimiin ohjaajan roolissa.

Ackles tulee ohjaamaan entistä aisapariaan Walkerin seitsemännessä jaksossa. Kameran takana työskentely ei ole hänelle suinkaan uusi asia – Ackles on ohjannut vuosien varrella myös kuusi jaksoa Supernaturalia. Tämä tuleva yhteistyö on texasilaisille näyttelijöille ensimmäinen yhteinen projekti sen jälkeen, kun he laittoivat Winchesterin veljesten flanellipaidat naulakkoon.

Walkerin ensimmäinen kausi on katsottavissa Viaplay-suoratoistopalvelusta. Sarjan toinen kausi käynnistyy Amerikan televisiossa 28. lokakuuta, mutta vielä ei ole tiedossa milloin se saapuu suomalaisten seurattavaksi. Kaikki Supernaturalin kaudet löytyvät puolestaan sekä Viaplaystä että Amazon Primesta.

Lähde: Entertainment Weekly

Lisää luettavaa