Supersankarifanien märkä uni toteutuu – Teräsmies ja Batman ottavat mittaa toisistaan valkokankaalla

Man of Steelin tulevan jatko-osan asetelmasta paljastettiin melkoinen pommi.

Kesäkuussa ensi-iltansa saaneelle Teräsmies-elokuva Man of Steelille puuhaillaan jo jatko-osaa, jonka on määrä saapua teattereihin kahden vuoden päästä.

Kyseessä ei kuitenkaan ole ihan mikä tahansa jatko-osa, sillä ykkösosan ohjannut Zack Snyder (300, Watchmen) paljasti eilen Comic-Con 2013 -messuilla Yhdysvalloissa, että elokuvassa tullaan näkemään sekä Teräsmies että Batman.

Man of Steelissä näytellyt Harry Lennix luki messuilla järjestetyssä keskustelutilaisuudessa ensin ääneen pätkän The Dark Knight Returns (Batman: Yön ritari) -sarjakuvasta, jossa Batman lausuu Teräsmiehelle seuraavat sanat: ”I want you to remember Clark. In all the years to come. In all your private moments. I want you to remember my hand at your throat. I want you to remember the one man who beat you”.

Tämän jälkeen messusalin seinälle heijastettiin kuvaa, jossa Batmanin ja Teräsmiehen logot ovat päällekkäin.

Sarjakuvasitaatti viittaisi vahvasti siihen, että Batman ja Teräsmies tulevat olemaan Man of Steelin jatko-osassa taistelutovereiden sijasta ainakin jossakin määrin napit vastakkain.

Ohjaaja Snyder ei paljastanut tarkempia yksityiskohtia elokuvan juonesta, mutta tarkensi kuitenkin, että ääneen luettu sarjakuvasitaatti oli ennemminkin vihje kuin suora paljastus siitä, mihin suuntaan elokuvan juoni tulisi kulkemaan.

Man of Steelissä Teräsmiestä näytellyt Henry Cavill tulee uusimaan roolinsa vielä nimeämättömässä jatko-osassa, mutta Batmanin näyttelijää ei ole vielä valittu.

Varmaa on se, että vuosi 2015 ei voi tulla liian nopeasti supersankarielokuvien ystäville.

Lähde: Total Film

(Episodi/JST)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut