”Sydämeni hakkasi” – Short Round -näyttelijä ja Harrison Ford kohtasivat uudestaan 38 vuoden jälkeen

Somekansa ilahtui jälleennäkemisestä.

22.10.2022 22:00

Indiana Jones ja tuomion temppelissä Short Roundia näytellyt Ke Huy Quan kohtasi Harrison Fordin uudestaan vuosikymmenien jälkeen, ja nyt Quan kertoi sydäntälämmittävän tarinan jälleennäkemisen takana.

Quan ja Ford eivät olleet kohdanneet toisiaan sen jälkeen, kun elokuva ilmestyi vuonna 1984, joten viime näkemisestä oli 38 vuotta. Kaksikko tapasi uudestaan tänä syyskuussa D23-tapahtumassa, ja jälleennäkeminen ilahdutti faneja somessa.

Quan kuvaili The New York Timesin Kyle Buchananille tarkemmin, miten jälleennäkeminen tapahtui. Quan sai kuulla Fordin olleen D23-tapahtumassa samaan aikaan, joten hän päätti mennä tervehtimään tätä.

– Kun kävelin lähemmäs häntä, sydämeni hakkasi. Mietin, tunnistaako hän minua? Viimeksi näimme, kun minä olin pikkulapsi, Quan kuvaili.

– Kun lähestyin häntä, hän kääntyi ja osoitti minua sormellaan. Ja hänellä oli se klassinen, kuuluisa, kärttyinen Harrison Ford -ilme. Ajattelin: ”Voi hitto, hän varmaan ajattelee minun olevan fani ja pyytää ettei häntä lähestytä.” Mutta hän katsoo ja osoittaa minua ja sanoo: ”Oletko Short Round?” Välittömästi matkustin vuoteen 1984, kun olin pikkulapsi, ja sanoin: ”Kyllä, Indy.” Ja hän sanoi ”Tule tänne” ja antoi minulle ison halauksen.

Alla Buchananin twiitti aiheesta.

Quan teki tänä vuonna comebackin näyttelijänä ja esiintyi kehuja keränneessä Everything Everywhere All at Once -elokuvassa.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa