Sylvester Stallone jakaa elämänviisauksia somessa – muistelee kuinka sai avustajapaikan pelottelemalla Woody Allenia

Hätä keinot keksii.

31.1.2022 16:01

Näyttelijä Sylvester Stallone muistelee kuinka sai ensimmäisen avustajaroolinsa, vaikka ei alunperin tullut valituksi. Instagram-tilillään julkaistussa videossa Stallone puhuu tienhaaroista ja filosofoi elämää.

Hän muistelee, kuinka hän meni kaverinsa kanssa Woody Allenin Bananas – minä ja vallankumous -elokuvan koekuvauksiin. Koekuvaus oli metroasemalla, jossa kohtaus kuvattiin. Etsinnässä oli kaksi karskia kovista, jotka uhkaavat elokuvan päähenkilöä metrossa.

”Woody Allen, joka on hyvin ujo, kääntyi apulaisohjaajan puoleen, kuiskasi jotain ja käveli pois. Apulaisohjaaja kohtasi meidät ja sanoi ettei Allen pidä meitä tarpeeksi pelottavina.” Stallone oli luovuttamassa, kunnes hänen kaverinsa ehdotti heidän ehostavan itseään rooleja varten.

He hakivat apteekista vaseliinia, jolla sliippasivat hiuksensa taakse ja hieroivat kasvoihinsa likaa. He palasivat koekuvauspaikalle. ”Näin Woody Allenin etäältä, kiersin apulaisohjaajan, ja menin suoraan hänen juttusilleen. Koputin häntä olkapäälle, hän kääntyi hätääntyneenä ja kysyin korostetusti pelotanko sinua nyt? Hän toteaa, että okei, se on hyvä, olet hyvä. Saimme roolit.”

Stallone sanoo, että kyseessä on malliesimerkki siitä, että ”ei” voi tarkoittaa ”ehkä”, jos osaa muuttaa asennettaan ja mukautua tilanteeseen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sly Stallone (@officialslystallone) jakama julkaisu

Lisää luettavaa