Sylvester Stallonen ja muiden toimintasankareiden indie-elokuva haki yleisörahoitusta – Siis anteeksi kuinka?

6.9.2013 14:04

Joskus nimilista ei takaa tuotantoa, ainakaan ennen kuin fanit saapuvat paikalle. Sylvester ”Rambo” Stallonen, Thomas ”Punisher” Janen, Tom Berengerin, Tom Sizemoren, räppäri-Nellyn ja kumppaneiden elokuva haki Kickstarter-rahoitusta. Ja sai rahat kasaan parissa viikossa.

John Herzfeldin ohjaama Reach Me -elokuva on saanut tarvittavat 250 000 dollaria kasaan vaikka kuukauden varainkeruuaikaa on jäljellä vielä melkein kaksi viikkoa. The Wrapin mukaan elokuvan rahoitukseen tuli Kickstarterin kokoinen lovi, kun yksi aiempi tukija jätti tuotannon.

Mainitun viisikon lisäksi elokuvassa esiintyvät muun muassa The Expendablesin Terry Crews, Entourage-sarjasta tuttu Kevin Connolly ja True Bloodin Ryan Kwanten. Myös Kelsey Grammer (Frasier) ja Kyra Sedgwick (Gamer) ovat mukana.

Perinteisen rakkausrykelmän sijaan ensemble-tarinan ihmisiä yhdistää yksi inspiraatiota tarjoava kirja.

Reach Me on tähän mennessä kerännyt Kickstarterin avulla 264 339 dollaria. Hämmentävästi lukemaan on tarvittu vain 251 tukijaa, mikä tekee keskiarvopanostuksesta yli tuhat dollaria.

Erisuuruisia panostuksia vastaan elokuvan tuotantoväki tarjoaa vastineeksi golfreissua Sizemoren kanssa, kuvauspaikkavierailua, tuottajanimikettä, mahdollisuutta saada oma musiikkikappale elokuvaan ja jopa pientä puheroolia.

Kuvassa Crews ja Stallone The Expendablesista (2010).

Lähde: The Wrap

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa