Syttyvän tähden ura vaikeuksissa, jäi kiinni kannabiksen salakuljettamisesta – mutta mitäs sitten tapahtuikaan?

4.7.2015 11:25

Pikkukaupungin kasvatti Meili Cadyn toivoma ura tulevana Hollywood-tähtenä joutui sivuraiteille, kun hän tutustui naiseen nimeltä Lysette Lee. Lee huokui itsevarmuutta, ajeli hienolla autolla, asui hienossa kodissa ja väitti jopa olevansa pop-tähti Aasiassa – Harvard-koulutuksen ja muiden lennokkaiden väitteiden lisäksi. Se miksei hänestä löytynyt videoita Youtubesta, johtui kuulemma siitä, että hänen vanhemmillaan oli niin paljon valtaa, että ne poistetaan heti. Naiset kuitenkin ystävystyivät.

Cady huomasi jossain vaiheessa olevansa taloudellisissa vaikeuksissa, kun näyttelijän ura ei lähtenyt ottamaan tuulta alleen. Lee tarjosi ”apua” ja manipuloi hänet auttamaan kannabiksen salakuljetuksessa. Cadylla ei ollut alkuvaiheessa mitään käsitystä, mitä tapahtuu, hänen piti vain olla mukana yksityiskoneiden lennoilla, joiden vuokraaminen tapahtui hänen pankkitilinsä kautta. Cadylla alkoivat kyllä hälytyskellot soimaan, mutta hän päätti silti jatkaa, jotta saisi laskunsa maksetuksi.

Viimeisellä lennolla Cady huomasi koneeseen noustessaan kannabiksen hajun. Hän tunsi itsensä nurkkaan ajetuksi ja perääntyminen oli myöhäistä. Homma päättyi siihen, että hän katsoi sarjatuliaseen piippua silmästä silmään, kun 30 DEA-agenttia suojavarusteineen ja aseineen oli vastassa Ohion lentokentällä.

Cadya uhkasi yli 40 vuoden vankeustuomio kokonaisuudessaan 3200 kilon ja 2,7 miljoonan euron arvoisen kannabismäärän salakuljettamisesta. Poliisit huomasivat kuitenkin, että Lee oli organisoija, joka oli huijannut Cadya ja näyttelijä sai lopulta 30 päivän vankeustuomion ja vuoden kotiarestia. Lysette Lee tuomittiin viideksi vuodeksi vankilaan.

Meili Cadysta ei ehkä tullut Hollywood-tähteä, mutta hän julkaisi kokemuksistaan kirjan nimeltä Smoke ja hänen kotiarestistaan suunnitellaan komediasarjaa. Cady piti arestinsa ajan myös blogia nimeltä House Arrest Girl. Näyttelijä painottaa, että hänen nyt saavuttamansa rahat ja maine eivät kuitenkaan ole hänen kokemansa tuskan arvoista.

Cadyn merkittävin rooli oli Californication-sarjassa.

Kuva: Californication

Lähde: CBS

(Episodi/MLE)

Lisää luettavaa