Tähän on tultu: Game of Thrones -näyttelijätär sai parempansa nenän edestä roolin – somessa enemmän seuraajia

Eihän se nyt näin voi mennä, mutta meneepä kuitenkin.

4.8.2017 03:07

Hollywoodissa tunnutaan arvostavan näyttelijänlahjojen lisäksi seuraajien määrää sosiaalisessa mediassa. Näin on kokenut ainakin Sansa Starkia Game of Thronesissa esittävä Sophie Turner.

– Olen saavuttanut paljon ajoituksen ja onnen ansiosta, mutta myös, vihaan sanoa tämän, sosiaalisen median seuraajien määrän ansiosta, Turner myönsi.

Tähti paljasti saaneensa roolin omien sanojensa mukaan ”ylivoimaisen” näyttelijättären nenän edestä, koska Turnerilla oli enemmän seuraajia.

– Koe-esiinnyin projektia varten ja se oli minä vastaan toinen tyttö, joka on paljon parempi näyttelijä kuin minä, paljon parempi, mutta minulla oli seuraajia, joten sain työn. Se ei ole oikein, mutta se on nyt osa elokuvateollisuutta, Turner kertoi avoimesti.

Näyttelijä ei aluksi tajunnut kuinka julkinen henkilö hänestä on tullut. Hän saikin ohjeita maltillisempaan sosiaalisen median käyttöön, koska hän käytti sitä ikään kuin ei olisi julkkis.

Turner on muun  muassa vähentänyt poliittisten mielipiteiden julkituomista. Hän sanoikin opettelevansa nyt suunsa pitämistä tukossa.

Lähde: Telegraph

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia