Taistelu supersankarielokuvien kuninkuudesta kiristyy – Warner Brosin ison sarjisleffan näyttelijäkaarti julkistettu

Warner Brosilla on kova työ pysyä Marvelin perässä luodessaan omaa sarjisleffauniversumiaan. Marvelin yksittäiset sankarit ovat jo saaneet useita jatko-osia ja universumin luominen etenee vauhdilla, kun supersankarit risteilevät toistensa elokuvissa ja yhdistyvät joukolla pelastamaan maailmaa hirviöiltä. Vuoteen 2025 asti tehdyt suunnitelmat etenevät pelottavaa vauhtia, taaten, ettei hengähdystaukoa sankaritykitykseltä ole tulossa.

WB onkin pistänyt kovat peliin, ja käyttänyt ison osan viikkorahoistaan pistääkseen David Ayerin ohjaaman Suicide Squad -elokuvan herättämään sen viimeisenkin nukkujan huomion. Useita sarjispahiksia yhteen pistävän elokuvan tähtinä nähdään Will Smith, Tom Hardy, Jared Leto, Jai Courtney ja Cara Delevigne.

Mielenkiintoisena lisänä myös Oprah Winfrey on vahvasti studion tähtäimessä elokuvan pahikseksi Amanda Walleriksi. Sen sijaan paljon huhuttua Jesse Eisenbergiä ei virallisesti ole julkistettu osana ryhmää, vaikka tämä nähdäänkin Lex Luthorina WB:n Batman V. Superman: Dawn of Justicessa.

Will Smith esittää pahisjoukon johtajaa Deadshotia, Tom Hardy on Rick Flagg, Jared Leto ottaa Jokerin meikit naamaansa, Margot Robbie nähdään Harley Quinnina, Jai Courtney Boomerangina ja Cara Delevigne Enchantressina.

Suicide Squad saa ensi-iltansa elokuussa 2016.

Kuvassa Jared Leto erilaisissa meikeissä elokuvassa Dallas Buyers Club.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut