Takavuosien hittisarjan toivottu paluu toteutuu viimein

Roimasti lykkääntyneet kuvaukset lopulta käyntiin.

Subilla nyt kuudennen kauden uusinnoin ja HBO Nordicilta kokonaan katsottavissa oleva ysärisuosikki Frendit saa kuin saakin ns. reunion-jakson. Tutun hahmokuusikon paluu sohvilleen on kompastellut moniin hankaluuksiin palkkiopyynnöistä koronapandemiaan.

Monican, Rossin, Rachelin, Joeyn, Chandlerin ja Phoeben (Courteney Cox, David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Matthew Perry & Lisa Kudrow) paluun yhteen piti tapahtua jo viime vuonna. Karanteenisuunnitelmista huolimatta erikoisjaksoa ei kuitenkaan saatu tehtyä.

Viimeisimmän suunnitelman mukaan spesiaali on tarkoitus saada purkkiin Los Angelesissa ensi viikolla. Sen tekijäjoukossa ovat mukana Frendien alkuperäiset luojat Marta Kaufman ja David Crane. Ennakkotietojen mukaan näyttelijäkaartilla ei ole varsinaista käsikirjoitusta, eivätkä he välttämättä pysy tutuissa roolihahmoissaan. HBO Maxille kuvattava spesiaali lihottaa silti jokaisen Frendit-tähden tilipussia 2,5 milj. dollarin verran – moninkertaisesti yli sen, mitä heille esim. maksettiin 1990-luvun lopulla.

 

Lähteet: Variety, Business Insider