Tällaista on olla Tom Cruisen kämppis – näyttelijän suosima ohjaaja kertoi kokemuksestaan

Saman katon alla asumisessa on haasteensa.

Tom Cruise on ehkä profiloinut itseään viime vuosina näyttelijänä, joka muodostaa ohjaajien kanssa pitempiaikaisia työsuhteita. Tämä on nähty Mission: Impossible -ohjaaja Chris McQuarrien ja nyt Edge of Tomorrow -ohjaaja Doug Limanin kanssa. Limanin kanssa Cruiselta on tulossa seuraavana elokuva nimeltään American Made.

Tuotannon aikana Cruise ja Liman olivat kämppäkavereita. Liman päätti kertoa kokemuksistaan haastattelussa.

– Se oli kuin Poikamiesboksi -tv-sarjasta, sillä hän on niin pilkuntarkka. Hän ei myöskään syö muuta kuin vihreitä ja siemeniä. Meillä oli lopulta kaksi jääkaappia, koska minä syön vain pakastepizzoja, Liman kertoi.

Cruise on edelleen varsin nuorekas Hollywood-tähti, joten ei ole ihme, että hän on tarkka ruokavaliostaan. Mainitsemista tuli myös asunnon ylläpidosta.

– Siitä oli paljon nalkutusta, kenen tiskit olivat altaassa. Minä esipesin astiat ja hän otti ne pois koneesta ja sanoi: ”Nämä eivät ole tarpeeksi puhtaita.”, Liman sanoi.

Yhdessäasuminen ei kuitenkaan saanut kaksikon väleihin säröjä, sillä heiltä on tulossa American Made -elokuvan lisäksi jatkoa Edge of Tomorrow -elokuvalle. Se on nimeltään Live Die Repeat and Repeat. Liman on hehkuttanut paljon jatko-osaa ja kertonut, että se tulisi olemaan jotain tavallisesta poikkeavaa.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut