Tältä Naomi Watts olisi näyttänyt perutussa Game of Thrones -spin-offissa – kuvat julki ensi kertaa viiden vuoden jälkeen

Millainenkohan tämä sarja olisi lopulta ollut?

5.2.2024 19:15

Game of Thronesille on ollut kehittelyssä useampikin spin-off-sarja vuonna 2022 käynnistyneen House of the Dragonin lisäksi, mutta kaikki näistä eivät ole päätyneet katsojien suoratoistoruuduille saakka. Näin kävi ainakin Naomi Wattsin tähdittämälle esiosatarinalle Blood Moon, josta on nyt paljastunut ensimmäistä kertaa kuvamateriaalia.

Kuvissa nähdään Watts pukeutuneena kultaiseen pitkähelmaiseen asuun runsaiden kultakorujen kanssa. Kuvat julkaisi projektin parissa työskennellyt hius- ja meikkitaiteilija Flora Moody omassa sosiaalisessa mediassaan.

Moody kertoo kuvatekstissään julkaisseensa kuvat esitelläkseen monivaiheista työprosessiaan. Alun kuvat ovat hänen ja Wattsin kaksinkeskisitä maskeeraustesteistä, mutta mukana on myös kuvia lopullisten proppien ja puvustuksen kanssa kunnollisessa kuvausvalaistuksessa. Hän korostaakin tekstissään tekemisensä yhteistyöllisyyttä.

Blood Moonin tuotanto lopetettiin HBO:lla jo vuonna 2019 eikä siitä ole paljastunut julkisuuteen juuri minkäänlaista materiaalia ennen tätä. Saman kohtalon koki myös Kit Haringtonin Jon Snow -hahmolle kaavailtu jatkotarina viime vuonna.

Tuoreet kuvat ovat nähtävissä alta.

Lähde: GamesRadar, IGN

Lisää luettavaa