Tältä näyttää Disney-Marvelin supersankareiden tulevaisuus seuraavien kolmen vuoden aikana

Pieni tauko tulee tarpeeseen, kun MCU:n nelosvaihetta käynnistellään ensi vuoden puolella.

Mammuttimainen Avengers: Endgame pyörii tällä hetkellä elokuvateattereissa. Pian nähdään myös Spider-Man: Far From Home, joka lopettaa MCU:n päättää vaiheen.

Seuraavien kolmen vuoden aikana tullaan näkemään kahdeksan vielä nimeämätöntä Marvel-elokuvaa. Kaksi ensi vuonna, kolme vuosina 2021 ja 2022.

Mitä elokuvia sieltä sitten on tulossa? Ainakin Black Widow’n soololeffa, The Eternals, Shang-Chi, Black Panther 2 ja sen sellaista. Mutta mikä tulee milloinkin? Se on vaikeampi kysymys.

Heinäkuussa nähtävän Spider-Man 2:n jälkeen pidetään pieni tauko. Nelosvaiheen aloittava leffa nähdään toukokuun 1. päivä 2020. Se on luultavasti Black Widow’n oma elokuva. Leffan kuvaukset alkavat kesäkuussa.

Tämän jälkeen joudumme odottelemaan marraskuuhun saakka, jolloin ilmestyy seuraava elokuva. Se on luultavasti The Eternalsien syntytarina. Tuotannon huhuillaan alkavan elokuussa. Toisaalla taas huhuillaan, että Doctor Strange 2 ottaisi tämän paikan.

Vuonna 2021 nähdään Marvel-elokuvia helmikuussa, toukokuussa ja marraskuussa. 2022 MCU-leffat ilmestyvät helmikuussa, toukokuussa ja heinäkuussa. Heinäkuun 2022 elokuva on mitä luultavimmin Guardians of the Galaxy 3.

Alla Spider-Man: Far From Homen tuore traileri.

YouTube video

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut