Tämä huippuleffa on realistisin vakoiluelokuva – CIA:n entiset agentit valitsivat

Vuonna 2011 ilmestynyt trilleri on oikean elämän vakoojien mieleen.

Kahden entisen CIA:n vakoojan mielestä Tomas Alfredsonin ohjaama Pappi lukkari talonpoika vakooja on realistisin vakoiluelokuva.

Slashfilm-sivusto haastatteli Peter Earnestia, joka oli 35 vuotta töissä CIA:lla, ja Jonna Mendeziä, joka oli valeasujen asiantuntija työskennellessään tiedustelupalvelulla. Kummatkin olivat sitä mieltä, että Pappi lukkari talonpoika vakooja on realistisin elokuva vakoilusta ja vakoojista.

Vuonna 2011 ilmestynyt trilleri kertoo neuvostoliittolaisen kaksoisagentin paljastamisesta Britannian salaisessa palvelussa. Pääosissa nähtiin Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy, John Hurt, Toby Jones, Mark Strong, Benedict Cumberbatch ja Ciarán Hinds.

– En voi sietää niiden (vakoiluelokuvien) katsomista, kun ne eivät pidä paikkaansa. Joten elokuva, jonka voin mainita sen paikkaansa pitävyydestä, on Pappi lukkari talonpoika vakooja. Rakastan sellaisia tarinoita vakoojista. Toimintaelokuvista en välitä niinkään, Mendez kuvaili.

– Minun täytyy kompata sitä, mitä Jonna sanoi Pappi lukkarin nauttimisesta niin paljon. Olin mukana vastavakoilussa, ja Pappi lukkari on hyvin paljon älyjen taistelu. Pääasia on tunnistaa petturi. Joku on pettänyt sinun joukkosi. Sitä tapahtuu oikeassa elämässä, ja olen ollut hyvin lähellä sitä. Joten sen seuraukset ja vaikutukset ihmisiin, ne ovat hyvin oikeita minulle. Joten nautin todella paljon sen kaltaisista vakoiluelokuvista, Earnest summasi.

Lähde: Slashfilm

Aiheeseen liittyvät elokuvat