Tämä oli liikaa HBO:lle – kursailematon seksikohtaus pantiin pannaan

HBO tunnetaan rohkeista ohjelmistaan. Oli kyse sitten Westworldin orgioista, Game of Thronesin insestistä ja raiskauksista tai vampyyriseksistä True Bloodissa. Eräs ohjelma on löytänyt sen pisteen, jonka jälkeen HBO:lla ei ole enää paluuta.

HBO:n hittikomediasarjasta Girls tehtiin hiljattain pienimuotoinen dokumentti, jossa käydään läpi sarjan historiaa ja tapahtumia. Tuottaja Judd Apatow paljasti haastattelussaan, että sarjassa oli yksi kohtaus, jonka takia HBO:n pomot menivät suunniltaan.

”Tiesimme heti, että se mitä teimme, oli seksuaalisesti erittäin provosoivaa. Juuri se teki kohtauksesta niin kiehtovan ja hauskan. Mutta kohtauksen viimeiset hetket pistivät HBO:n tyyppien puntit tutisemaan. He sanoivat, että jos sitä käytetään, kanava voisi menettää lisenssinsä. Me olimme vain ”jessus, olemme löytäneet jonkinlaisen rajan HBO:lta””, Apatow kertoo.

Kyseisessä kohtauksessa Adam Driver saa orgasmin ja sperman lennättäminen näytetään kristallinkirkkaasti kameran edessä.

Kanavalla voi siis näyttää seksiä vaikka millä mitoin, mutta annas olla jos näytetään eritteitä. Siinä menee HBO:n raja.

Girls palaa 12. päivä HBO:lle. Kyseessä on sarjan viimeinen kausi.

Lähde: CinemaBlend

Aiheeseen liittyvät jutut