Tämä mies esittää Mötley Crüen rumpalin Tommy Leen penistä tulevassa Pam & Tommy -sarjassa

Vaikuttaa hauskalta sarjalta!

20.1.2022 19:57

Disney Plussan tuleva Pam & Tommy -sarja kertoo Mötley Crüen rumpalin Tommy Leen ja Playboy-pupu Pamela Andersonin seksinauhasta. Tai oikeastaan siitä, miten seksinauha tehtiin, miten se vuoti julkisuuteen ja mitä sen jälkeen tapahtui

Lily James näyttelee Pamia ja Sebastian Stan Tommya. Mukana on myös Tommy Leen penis, jonka ääninäyttelijänä toimii Jason Mantzoukas.

Kyllä, luit oikein. Mantzoukas näyttelee Tommyn penistä.

Sarjan toinen vetäjä Robert Siegel oli ymmärrettävästi hieman hermostunut, kun hän esitteli puhuvan peniksen konseptin Hulu-kanavan pomoille.

– Uskoisin, että puhuva peniksemme on ensimmäinen televisiohistoriassa. Koimme hieman vastustusta, mutta lopulta Hulu tuki meitä hienosti, Siegel kertoo.

I, Tonyan ja Cruellan tehnyt Craig Gillespie on ohjannut sarjan. Hän kertoi puhuvan peniksen ohjaamisesta taannoisessa haastattelussa.

– Se oli todella kiusallista. Meillä oli neljä nukenkäyttäjää, jotka operoivat robottipenistä. Sitten piti pohtia, että mikä oli liikaa. Missä vaiheessa hänen henkinen tuskansa muuttuu huvittavaksi? Toivottavasti saimme kaiken sen toimimaan, Gillespie sanoo.

Pam & Tommy Disney Plussassa 2. helmikuuta.

Katso alta traileri.

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa