Tämä on nelivuotiaan prinssipojan suosikkielokuva

Nuorella kuninkaallisella on samanlainen maku todella monen lapsen kanssa.

18.10.2017 14:20

Kuninkaallisten elämä poikkeaa todella voimakkaasti valtaväestön elämästä, mutta välillä löytyy asioita, jotka yhdistävät tavallista töissä käyvää henkilöä ja valtion hallitsijaksi nousevaa. Yhdistyneen kuningaskunnan prinssi William kertoi nimittäin, että hänen ja Cambridgen herttuatar Catherinen esikoislapsi, nelivuotias prinssi George pitää paljon television ja elokuvien katselusta, ja että hänellä on suosikki ylitse muiden filmien. Ja mikä muukaan se olisi kuin Walt Disneyn ylistetty Leijonakuningas?

– Hän todella tykkää Leijonakuninkaasta. Olemme katsoneet sen muutamaan otteeseen. Hän on katsonut myös Lego-elokuvia. On vaikeaa pitää hänet erossa televisiosta, prinssi William naureskeli.

Vaikka elokuva kertookin puhuvista eläimistä, on sen teema pienestä prinssistä, jonka kohtalona on nousta kuninkaaksi, varmasti todella lähestyttävä pienelle George-pojalle. Leijonakuningas on täynnä hyviä opetuksia ja onhan oppiminen lapsena parasta, kun se tapahtuu huomaamatta animaatioseikkailun kautta. Olisi hauska tietää, kuinka usein prinssi George lauleskelee elokuvan Kunhan kruunun saan kuninkaan -kappaletta tai pyytääkö hän koskaan isäänsä leikkimään hänen kanssaan elokuvan traagisinta kohtausta?

Katsokaa alta Leijonakuningasta koskeva kysymys prinssi Williamin haastattelusta:

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia