Tämä oli The Officen historian kallein kohtaus – 52 sekunnin mittainen kohtaus maksoi 250 000 dollaria

Lavasteet tulivat kalliiksi.

29.5.2021 22:00

The Officen kohtaus, jossa Jim kosii Pamia bensa-asemalla, maksoi maltaita.

Suosikkikomediasarjassa Pamia esittänyt Jenna Fischer paljasti asian Office Ladies -podcastissa, jota hän pitää yhdessä sarjassa Angelaa näytelleen Angela Kinseyn kanssa. Podcastissa Fischer ja Kinsey katsovat The Officen jaksoja uudelleen ja kommentoivat niiden tekemistä.

Kosimiskohtaus nähtiin viidennen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa. Fischerin mukaan showrunner Greg Daniels halusi kosinnan tapahtuvan avausjaksossa, koska hänen mielestään tämä yllättäisi katsojat, sillä yleensä kosinnat tapahtuvat finaaleissa.

– Hän halusi myös hämätä ihmisiä sijoittamalla kosinnan hyvin tavalliseen sijaintiin. Joten hän halusi sen tuntuvan spesiaalilta ja myös siltä, että Jim teki päätöksen ilman suurta suunnittelua, Fischer kuvaili.

Kohtausta ei kuvattu oikealla bensa-asemalla, vaan sitä varten tehtiin lavaste, joka rakennettiin Best Buyn parkkipaikalle. Rakentaminen kesti yhdeksän päivää, ja bensa-aseman ympärille rakennettiin myös tiet.

– Loppujen lopuksi tämä oli kaikkien aikojen kallein kohtaus koko sarjan aikana. Se kestää 52 sekuntia ja maksoi 250 000 dollaria, Fischer toteaa.

Kinsey lisäsi podcastissa, että hän kuuli lavastajalta, että kuvauspaikkaa oli ennen käytetty ongelmajätteen säilömiseen.

Katso kohtaus alta.

Lähde: EW

Lisää luettavaa