”Tämä oli yksi historiamme haastavimmista roolituksista.” – Netflix-pomo kertoo, kuinka One Piece -hittisarja löysi päätähtensä

Sarja nousi nopeasti isoon suosioon.

19.10.2023 23:50

Elokuun lopulla Netflixissä ensimmäisen tuotantokautensa debytoinut One Piece nuosi nopeasti kovaan suosioon. Nyt suoratoistojätin pomo kertoo hieman paineista, joita heillä oli sarjan täydellisen pääroolituksen suhteen.

Ted Sarandos, toinen Netflixin tämän hetkisistä päämiehistä, kertoo sopivan Monkey D. Luffy -näyttelijän löytäminen oli yksi koko palvelun historian haastavimmista roolitustehtävistä. Sarjan alkuperäinen mangaversio sekä siitä aiemmin tehty animesovitus ovat kumpainenkin todella suosittuja teoksia, joten paineet onnistua myös näytellyssä muodossa olivat ymmärrettävästi suuret.

Rooliin valittiin lopulta mexicolainen Iñaki Godoy. Hän esiintyi aiemmin Netflixin mexicolaissarjassa Who Killed Sara? ja Sarandos onkin tyytyväinen, että nappivalinta sattui löytymään niin sanotusti talon sisältä.

Godoy on kerännyt paljon kehuja suoristukestaan niin kriitikoilta kuin franchisen faneiltakin. One Piece nousi Netflixin katselulistan kärkisijalle nopeasti jopa 84 maassa – jopa hittisarjat Stranger Things ja Wednesday jäivät tästä meriitistä jälkeen.

One Piece on jo virallisesti uusittu toiselle tuotantokaudelle.

Katso sarjan avauskauden virallinen traileri sekä Netflixin tuore tilanneraportti alta.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa