Tämä on pakko nähdä! Disney Plussaan lisättiin uusi scifi-kauhuleffa, joka on saanut innostuneen vastaanoton

Nuori nainen ottaa yhteen avaruusolioiden kanssa.

22.9.2023 12:00

Disney Plussaan on lisätty No One Will Save You (2023).

Disney Plussassa yksinoikeudella julkaistavan scifi-kauhuelokuvan on ohjannut ja kirjoittanut Brian Duffield. Melkein dialogiton elokuva kertoo Kaitlyn Deverin esittämästä Brynnistä, lahjakkaasta nuoresta naisesta, joka on vieraantunut yhteisöstään. Yksinäinen mutta toiveikas Brynn saa lohtua kodistaan, jossa hän on asunut lapsesta saakka. Eräänä yönä hän kuitenkin herää yliluonnollisten tunkeutujien outoihin ääniin. Siitä seuraa toiminnantäyteinen Brynnin ja avaruusolioiden yhteenotto. Muukalaiset uhkaavat hänen tulevaisuuttaan pakottaen hänet kohtaamaan menneisyytensä.

No One Will Save You on saanut innostuneen vastaanoton kriitikoilta. Etenkin Deverin roolisuoritusta kehutaan.

”On paljon suoratoistoelokuvia, jotka katsot kerran, nautit ja heti unohdat. No One Will Save You ei ole sellainen elokuva. Se on jotain, jonka haluat kokea uudestaan ja uudestaan”, kirjoitettiin Digital Spyn arviossa.

No One Will Save Yousta avautuu kauhistuttava seikkailu melkein kokonaan ilman dialogia, ja Kaitlyn Dever loistaa pääosassa”, CinemaBlendin arvostelussa todetaan.

No One Will Save You on nerokas elokuva syistä, joista en halua puhua spoilereiden pelon takia. Se tuntuu Hämärän rajamailla -jaksolta. Paikoitellen kauhistuttava, mukana on myös hieman sydämellisyyttä. Kaitlyn Dever taas todistaa olevansa ilmiömainen”, Screen Rantille työskentelevä kriitikko Tessa Smith kirjoitti X:ssa.

Tätä kirjoittaessa elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 100.

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa