Tänään tv:ssä: Al Pacino ja Anthony Hopkins eivät pelastaneet haukuttua jännäriä – Ensi-iltaviikonlopun lipputulot Britanniassa alle sata puntaa

IMDb-arvosana 5,3.

Tänään televisiossa nähtävä Misconduct sisältää komean näyttelijäkaartin.

Vuonna 2016 valmistuneen elokuvan pääosissa nähdään näyttelijälegendat Anthony Hopkins ja Al Pacino sekä heidän lisäkseen Glen Powell, Malin Åkerman, Julia Stiles, Alice Eve ja Josh Duhamel.

Kunnianhimoinen lakimies Ben päätyy lääkefirman toimitusjohtajan ja lakifirmansa vanhemman osakkaan valtataistelun ja juonittelun jalkoihin.

Kaiken takana on suuryhtiön lääkkeet, jotka ovat johtaneet kuolemiin, eikä yhtiö ei ota asiasta vastuuta. Kohtalokkaan käänteen jälkeen Benin pitää yrittää selvittää totuus ennen kuin hän menettää kaiken.

Tuottajana ja käsikirjoittajan paremmin tunnetun Shintaro Shimosawan esikoisohjaus sai murskaavan vastaanoton.

Elokuvan Rotten Tomatoes -lukema on harvinaisen alhainen 7 %.

Observer-lehden kriitikko antoi sille yhden tähden ja kirjoitti, että Misconduct pitäisi esittää elokuvakouluissa oppikirjaesimerkkinä siitä, miten elokuvia ei pidä tehdä.

Isossa-Britanniassa Misconduct tuotti avausviikonloppunaan vain 97 puntaa eli noin 120 euroa, mikä on jonkinlainen ennätys, vaikka sitä näytettiinkin vain viidessä teatterissa.

Misconduct esitetään nyt TV5-kanavalla kaksi kertaa:

  • To 30.06.2022 klo 22.00
  • Ti 05.07.2022 klo 00.50

Katso traileri alta.

YouTube video