Tänään tv:ssä: Eddie Murphyn vaikein rooli? Komediatähti pelkäsi kuvauksissa kuollakseen

Tänään nähdään televisiossa vuonna 1998 valmistunut Eläintohtori.

18.1.2019 06:30

Komedian pääosassa Eddie Murphy esittää Johnia, jolla oli lapsena yliluonnollinen kyky keskustelle eläinten kanssa. Hämmästyttävä taito vietiin kuitenkin häneltä pois, jotta hän oppisi kommunikoimaan ihmisten kanssa ja saisi oikeita ystäviä.

Aikuiseksi kasvettuaan Johnista on tullut menestynyt eläinlääkäri, ja yhtäkkiä lapsuuden kyky palaa takaisin, ja hän alkaa uudestaan keskustella eläinten kanssa. Siitä seuraa kiusallisia tilanteita ja hupaisia kommelluksia.

Eddie Murphy ei tosielämässä kommunikoi eläinten kanssa yhtä luontevasti kuin Eläintohtorin päähenkilö. Murphy itse asiassa pelkää kaikenlaisia eläviä eläimiä kuollakseen, ja hän vaati, että kuvauksissa käytettäisiin mahdollisimman paljon digitaalisia efektejä. Aina se ei kuitenkaan ollut mahdollista. Ne kohtaukset, joissa oli pakko käyttää oikeita eläimiä, päättyivät yleensä Murphyn kauhistuneeseen huutoon, kertoo Internet Movie Database.

Betty Thomasin ohjaaman elokuvan pääosissa näyttelevät Murphyn lisäksi Ossie Davis, Oliver Platt, Peter Boyle ja Kristen Wilson.

Eläintohtori esitetään AVA-kanavalla AVA Pe 18.01.2019 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa