Tänään tv:ssä: Salamurhaaja joutuu keskelle vaarallista tosi-tv-peliä – Vuoden 2014 jännäri sai surkean vastaanoton

IMDb-arvosana 3,6.

18.5.2022 05:00

Elimination Game on vuonna 2014 valmistunut lähitulevaisuuteen sijoittuva toimintaelokuva.

Navy SEAL -erikoisjoukkojen komentaja Rick Tyler saa presidentiltä määräyksen salamurhata Libyan diktaattorin. Hän päätyy kuitenkin vankilaan syytettynä sotarikoksista.

Tyler saa tilaisuuden voittaa vapautensa takaisin osallistumalla julmaan tosi-tv-ohjelmaan, jossa ammattitappajat jahtaavat tuomittuja rikollisia.

Jon Hewittin ohjaaman elokuvan pääosissa näyttelevät Dominic Purcell, Viva Bianca, Robert Taylor, Belinda McClory, Nicholas Hammond ja Carmen Duncan.

Elokuva tunnetaan myös nimellä Turkey Shoot, ja se on uusi filmatisointi samannimisestä vuoden 1982 elokuvasta. Vaikutteita on saatu myös Arnold Schwarzenegger -klassikosta Juokse tai kuole (1987).

Elimination Gamen alkuasetelma saattaa kuulostaa kiinnostavalta, mutta jotain meni ilmeisesti pieleen, sillä elokuva sai todella nihkeän vastaanoton sekä yleisöltä että kriitikoilta. IMDb:n käyttäjien arvosana on surkeat 3,6, ja Rotten Tomatoes -prosentti selkeästi mätä 20.

Elimination Game esitetään Subilla keskiviikkona 18.05.2022 klo 21.00. Elokuvan voi katsoa myös Viaplaystä. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa