Tänään tv:ssä: Ensi kertaa Suomen kanavilla – Vuoden 2016 pelielokuva tehtiin jättibudjetilla, mutta fanien pettymys oli suuri

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2016 valmistunut Warcraft: The Beginning.

Warcraft-pelisarjaan perustuvassa elokuvassa Azerothin rauhallinen valtakunta on sodan kynnyksellä, kun sen asukkaat kohtaavat pelottavan valloittajakansan. Omaa kuolevaa maailmaansa pakenevat örkkisoturit ovat valinneet heidän asuinpaikkansa uudeksi alusmaakseen.

Ohjaaja Duncan Jones (Kuu, Source Code) on lahjakas elokuvantekijä, ja hänen ohjaamaansa Warcraft-elokuvaa odotettiin innolla paitsi alkuperäisen pelin fanien myös elokuvaharrastajien keskuudessa.

Lopputulos oli pettymys. Warcraft: The Beginning on näyttävä mutta tyhjänpäiväinen ison budjetin fantasiaseikkailu.

Maisemat ja lavasteet näyttävät sinänsä upeilta, mutta kaikki mikä kuvassa liikkuu, tuntuu keinotekoiselta bittimössöltä. Tarina tai toimintakohtaukset eivät juuri tee vaikutusta.

Elokuvan pääosissa näyttelevät Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer ja Robert Kazinsky.

Warcraft: The Beginning esitetään Suomen tv-ensiesityksenä TV5-kanavalla perjantaina 11.10.2019 klo 21.00. Katso traileri alta.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat