Tänään tv:ssä: Ensi kertaa Suomen kanavilla – Vuoden 2020 Bruce Willis -jännäri sai murska-arviot

IMDb-arvosana 4,1.

26.3.2023 08:00

Tänään nähdään televisiossa vuoden 2020 jännäri Survive the Night, jonka vetonaulana on legendaarinen Bruce Willis.

Epätoivoiset ryöstäjäveljekset kaappaavat lääkärin perheineen hoitamaan pahasti haavoittunutta veljeä syrjäisellä maatilalla. Kuka selviytyy aamuun?

Matt Eskandarin ohjaamassa elokuvassa näyttelevät Willisin lisäksi Chad Michael Murray, Shea Buckner, Tyler Jon Olson ja Lydia Hull.

Bruce Willis eläköityi noin vuosi sitten aivojen toimintahäiriön takia. Viimeisinä työvuosinaan hän teki suuren määrän pienen budjetin elokuvia, joissa hän vain pistäytyi, vaikka julisteen perusteella näyttääkin, että hän on pääroolissa.

Yleensä nämä elokuvat ovat saaneet surkeita arvosteluja, eikä Survive the Night ole poikkeus. Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on vaatimaton 13.

”Dialogi on tylsää kuin Ikean lyijykynä, ja paikoin lipsahdetaan tahattoman komiikan puolelle”, kirjoitti National Postin kriitikko Chris Knight yhden tähden arviossaan.

Enempää tähtiä ei herunut Common Sense Median Jeffrey M. Andersonilta:

Survive the Night näyttää ja kuulostaa oikealta jännäriltä, mutta alkuasetelma ja roolihahmojen käytös on niin hämmentävän absurdia, että on mahdotonta pistää aivoja narikkaan ja nauttia elokuvasta.

Survive the Night esitetään nyt Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa. Elokuva nähdään Subilla sunnuntaina 26.03.2023 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lue myös: Kolumni: Legendan ura on päättynyt – Kiitos, Bruce Willis

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia