Tänään TV:ssä: Hullaannuttava taiteilija, rakastaja ja nero sai oman sarjansa – pääosassa itse Zorro!

Nerojen sarja saa jatkoa National Geographic -kanavalla, ja toisella tuotantokaudella Genius-sarjan pääosassa on itse Picasso.

25.4.2018 13:31

National Geographic -kanavan alkuperäissarja Genius alkoi viime vuonna tiedemies Albert Einsteinista (Geoffrey Rush) kertovalla ensimmäisellä tuotantokaudella, ja esille nostettiin miehen aktiivinen rakkauselämä ja monet konfliktit tuotteliaan uran tiimellyksessä.

Sama lähestymistapa ja fokus on antologiasarjan tuoreella 2. kaudella, kun ruutuun astelee espanjalaistaiteilja Pablo Picasso (Antonio Banderas) rakastajineen ja poliittisine kuvioineen.

Aivan kuten Einstein, myös Picasso on synonyymi oman alansa mestarille, nerolle, ja Genius-sarja näyttää ihmisille mestarin elämää pintaa syvemmältä.

Espanjalaisnäyttelijä Banderasille rooli on hyvin henkilökohtainen, sillä mies laskee Picasson idolikseen ja on lukuisia kertoja kieltäytynyt esittämästä taiteilijaa, peläten, ettei pystyisi kunnioittamaan tätä suorituksellaan tarpeeksi.

Banderas on Picasson tavoin kotoisin eteläespanjalaisesta Málagasta, ja sarjaa kuvattiin siellä Banderasin erityisestä toiveesta.

Genius alkaa tiistaina 25. huhtikuuta National Geographic -kanavalla tuplajaksolla klo 21.00.

Katso traileri alta!

 

Lisää luettavaa