Tänään tv:ssä: Kotimaisessa komediassa nähdään parinvaihtoa kylpytakilla tai ilman – Villi sekstailu jää puheiden asteelle

IMDb-arvosana 4,0.

4.9.2022 08:00

Kun näyttelijänä paremmin tunnettu esikoisohjaaja Pamela Tola kohtaa Luokkakokous-tuottaja Jesse Fryckmanin, lopputuloksena on mitäpä muuta kuin tanskalaiseen konseptiin perustuva komedia.

Vuonna 2018 valmistuneessa Swingers-elokuvassa nähdään myös yksi Luokkakokouksen tähdistä. Aku Hirviniemi on mukana näyttelijänä ja osatuottajana yhtiökumppaninsa Janne Katajan kanssa.

Näyttelijäkaartissa esiintyy muitakin tunnettuja nimiä elokuvista ja televisiosta, kuten Matleena Kuusniemi, Kiti Kokkonen ja Roope Salminen.

Neljä eri-ikäistä pariskuntaa kokoontuu parinvaihtoviikonloppuun. Kaikilla on kriisinsä joko pinnalla tai piilossa ja sen myötä omat syynsä kokeilla parinvaihtoa.

Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, ja rakastuminen, mustasukkaisuus ja muut tunteet ovat kiellettyjä. Lopputuloksena saadaan aikaan enemmän keskinäisten kriisien selvittelyä kuin villiä ja vapaata sekstailua.

Swingersin jälkeen Tola on ohjannut toisenkin elokuvan, suureksi hitiksi nousseen vuoden 2020 Teräsleidit-komedian.

Swingers esitetään AVA-kanavalla sunnuntaina 4.9.2022 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa