Tänään tv:ssä: Kovat katsojaluvut kerännyt hittielokuva tulee jo nyt pieneen ruutuun – Ensi-illasta vain reilut puoli vuotta

IMDb-arvosana 4,8.

3.6.2022 05:00

Syke-elokuva: Hätätila (2021) perustuu suosittuun televisiosarjaan.

Iiris yrittää toipua vaikeasta erostaan ja tapaa kiinnostavan uuden miehen. Ennen kuin suhde ehtii kunnolla alkaakaan, Iiriksen poika joutuu leikkaukseen.

Hädän hetkellä sairaalaan kohdistuu kyberhyökkäys, ja alkaa taistelu aikaa ja mahdottomia olosuhteita vastaan.

Pääosissa näyttelevät Iina Kuustonen, Iiris Ketola, Riku Nieminen, Leena Pöysti, Lena Meriläinen, Antti Luusuaniemi, Tiina Lymi, Matti Ristinen, Vera Kiiskinen, Martti Suosalo ja Ernest Lawson.

Ohjauksesta vastaa Toni Laine. 

Sykeelokuva tulee televisioon yllättävän pian. Elokuvan teatteriensi-ilta oli vain reilut puoli vuotta sitten marraskuussa. Ruutu Plus -suoratoistopalveluun Syke-elokuva tuli toukokuun alussa, ja jo nyt sen voi katsoa perinteisen television puolella.

Syke-elokuva: Hätätila sai huonot arviot kriitikoilta kautta linjan.

”Tuntui koko ajan, etton kirjoitettu halpa ja hölmö tv-jännäri, johon on kenkälusikalla väkisin ahdettu mahdollisimman paljon sarjasta tuttuja hahmoja”, luonnehti Episodin Jouni Vikman kahden tähden arviossaan.

Katsojat kuitenkin tykkäsivät ja ryntäsivät katsomaan suosikkisarjaan perustuvaa elokuvaa. Katsojia tuli reilut 125 000, ja Jussi-gaalassa sille jaettiin yleisön äänestämä suosikkielokuvan erikoispalkinto.

Syke-elokuva: Hätätila esitetään nyt televisiossa kolmeen otteeseen:

  • Pe 03.06.2022 klo 21.45, Nelonen
  • Su 05.06.2022 klo 17.50, Nelonen
  • Ti 07.06.2022 klo 21.00, Liv

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia