Tänään tv:ssä: Naamiosankarin tarina jatkuu – tätä elokuvaa Steven Spielberg ei halunnut ohjata

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2005 valmistunut Zorron legenda.

5.4.2017 06:27

Zorron legenda on jatkoa vuoden 1998 elokuvalle Zorron naamio.

Vuonna 1850 Kalifornia on liittymässä Amerikan Yhdysvaltoihin, mutta kaikkia suunnitelma ei miellytä. Nyt jo perheellinen kansallissankari Zorro (Antonio Banderas) joutuu vielä kerran sonnustautumaan naamioonsa ja taistelemaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Zorron yhteiselo kauniin Elenan (Catherine Zeta-Jones) kanssa on jäähtynyt niin paljon että tämän entisen sulhasen (Rufus Sewell) ilmaantuminen takaisin kuvioihin on sankarillemme todellinen uhka.

Käynnistyy huumoripitoinen ja vauhdikas viihdespektaakkeli, jonka ohjauksesta vastaa Bond-elokuvista tunnettu Martin Campbell (Kultainen silmä, Casino Royale). Ohjaajaksi kaavailtiin myös Steven Spielbergiä ja Robert Rodriguezia, mutta kumpikin kuitenkin kieltäytyi. Spielberg toimi kuitenkin elokuvassa vastaavana tuottajana.

Rodriguez palasi aiheeseen ja halusi tehdä Zorron legendan jälkeen jatko-osan, joka sijoittuisi tulevaisuuteen. Sitä ideaa ei kuitenkaan hyväksytty, sillä tuotantotyhtiö halusi tehdä Batman-tyylisen uudelleenkäynnistyksen, koska Batmanin hahmo on saanut Zorrosta paljon vaikutteita. Uutta jatko-osaa ei kuitenkaan ole toistaiseksi tehty lainkaan, sillä Zorron legendan lipputulot eivät vastanneet odotuksia.

Zorron legenda esitetään TV5-kanavalla keskiviikkona ke 05.04.2017 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa