Tänään tv:ssä: Netflixin nappaama koukuttava jännityssarja alkaa nyt Ylellä – Katsottavissa myös Areenassa

Koukuttavan sarjan menestys on helppo ymmärtää.

World Productions/Yle.

BBC:n jännityssarjasta Bodyguard tuli Isossa-Britanniassa valtava katsojamenestys pari vuotta sitten. Suomessa sarja on ollut katsottavissa Netflixissä, sillä striimiyhtiö oli hankkinut sarjan kansainväliset oikeudet jo tuotantovaiheessa.

Menestys on helppo ymmärtää, sillä Bodyguard on koukuttava ja intensiivinen sarja, jota voi katsoa sujuvana jännitysviihteenä, mutta siinä on myös kriittisemmän katsojan kaipaamaa älyllistä draamaa.

Kuusiosaisen sarjan keskushahmo on Afganistanin sodassa traumatisoitunut entinen sotilas, joka saa työn sisäministerin henkivartijana. Kunnianhimoinen poliitikko herättää ristiriitoja. Terroristit ja salamurhaajat ovat jatkuva uhka, joten henkivartijalla riittää töitä – varsinkin kun hän joutuu tahtomattaan ottamaan osaa myös poliittiseen peliin.

Pääosaa esittävä Richard Madden on nähty aiemmin Game of Thrones -sarjassa. Madden teki Bodyguardissa niin vakuuttavaa työtä, että hänestä on jo huhuttu seuraavaa James Bondia. Ei olisi huono valinta!

Bodyguard – Henkivartija alkaa TV2-kanavalla maanantaina 21.09.2020 klo 21.00. Sarjaa esitetään jakso viikossa. Katsottavissa myös Areenassa. Alla traileri.