Tänään tv:ssä: Parempi kuin James Bond? Agenttiseikkailu aloitti menestyksekkään elokuvasarjan – Monet kohtaukset ovat jo klassikkoja!

IMDb-arvosana 7,1.

5.9.2022 06:30

Tänään nähdään televisiossa vuonna 1996 valmistunut Vaarallinen tehtävä.

Tehokkaasta tunnusmusiikistaan tunnettu Mission: Impossible eli Vaarallinen tehtävä oli vuosina 1966–1973 tehty suosittu televisiosarja, jota vielä lämmiteltiin uudelleen 80-luvun lopulla.

Vuonna 1996 sarjasta tehtiin menestyselokuva, joka on saanut useita toinen toistaan suositumpia jatko-osia. Mission: Impossible -elokuvia voi hyvällä syyllä pitää James Bond -seikkailujen kilpailijana.

Brian De Palman ohjaamassa ensimmäisessä Mission: Impossible -elokuvassa Tom Cruise esittää erikoisagentti Ethan Huntia, jonka mahdoton tehtävä on estää salaisen agenttilistan joutuminen vääriin käsiin.

Pieleen menneen operaation jälkeen maa alkaa polttaa Ethanin jalkojen alla.

Vaarallinen tehtävä on viihdyttävä agenttitarina, jossa on jännitystä, toimintaa ja monenlaisia teknisiä vempaimia.

Murtautuminen CIA:n tietopankkiin ja takaa-ajo Englannin kanaalin tunnelissa ovat nousseet jo klassisisiksi kohtauksiksi elokuvahistoriassa.

Vaarallinen tehtävä esitetään nyt Nelosella kahteen otteeseen:

  • Ma 05.09.2022 klo 22.40
  • Ma 12.09.2022 klo 01.00

Elokuvan voi tällä hetkellä nähdä myös suoratoistona seuraavista palveluista: Netflix, Viaplay, Paramount Plus, Ruutu. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa