Tänään tv:ssä: Pelastaako Jack Nicholson illan komedian? ”Kuin Hohdon Jack Torrance, joka on ryhtynyt terapeutiksi”

IMDb-arvosana 6,3.

Koomikko Adam Sandler on saanut vuoden 2003 elokuvassa aisaparikseen valkokangaslegenda Jack Nicholsonin.

Anger Management -komediassa Sandlerin roolihahmo on lammasmaisen lempeä, lapsuuden traumojen takia liioitellun varautunut Dave Buznik, jolla menee alussa hyvin. Parisuhde viehättävän tyttöystävän kanssa (Marisa Tomei) on kunnossa. Uraputki lemmikkieläintuotteita valmistavassa yrityksessä on hyvässä nosteessa.

Kun Dave lähtee työmatkalle, tapahtuu lentokoneessa suorastaan yliluonnolliselta vaikuttava väärinkäsitysten sarja. Dave joutuu oikeuden eteen häiriköinnistä syytettynä.

Tuomari määrää ensin Davelle vankeutta, mutta päättää armahtaa ensikertalaista vapaudu vankilasta -kortilla, jonka ehtona on vihanhallintakurssin suorittaminen. Dave joutuu AA-kerhoa muistuttavaan terapiaan, jonka vetäjänä on kukas muu kuin lentokoneesta tuttu kanssamatkustaja tohtori Rydell (Nicholson).

Kuten elokuvan julisteestakin voi päätellä, vihanhallintaekspertillä itselläänkin on välillä pinna kireällä.

”Parran kasvattanut Nicholson on kuin petaamattoman sängyn ja Ransu-koiran risteytys, mutta hänessä on yhä karismaa”, kirjoitettiin Episodin arviossa.

”Parhaimmillaan Anger Management on juuri kohtauksissa, joissa Nicholson on mukana. Tulee mieleen Hohdon Jack Torrance, joka on ryhtynyt terapeutiksi”, arviossa sanottiin.

Anger Management esitetään Yle Teemalla perjantaina 09.04.2021 klo 21.05. Areenassa 29 päivää. Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat