Tänään tv:ssä: Tämä roolihahmo sai Jessica Alban tuskastumaan Hollywoodiin: ”Halusin lopettaa näyttelemisen”

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2005 valmistunut Fantastic Four.

Fantastic Four on Marvel-sarjakuvakustantamon pitkäikäisin supersankarisarjakuva. Vuonna 1961 alkaneessa tarinassa ystävysporukka, tiedemies Reed Richards, hänen vaimonsa Sue, tämän pikkuveli Johnny Storm ja heidän astronauttiystävänsä Ben Grimm matkaavat avaruuteen, ja saavat kosmisen säteilyn ansiosta ihmeellisiä voimia. Niiden avulla he taistelevat erilaisia uhkia vastaan. Ihmenelosten arkkiviholliseksi nousi Latverian diktaattori tohtori Doom, Richardsille kateellinen tiedemies.

Reed Richards (Ioan Gruffudd) ja Sue Storm (Jessica Alba) ovat aikoinaan seurustelleet, mutta nyt eronneet. Sue on päätynyt tiede- ja liikemies Victor Von Doomin (Julian McMahon) palvelukseen ja tämän romanttisten huomioiden kohteeksi. Tieteellisen uteliaisuuden lisäksi mukaan ovat tulleet rahoituskuviot ja yhtiöpolitikointi. Omahyväinen Doom kuitenkin tarjoaa Richardsille ja Ben Grimmille (Michael Chiklis) mahdollisuuden toteuttaa tutkimuksiaan avaruusasemallaan, kunhan hän ja Sue ovat mukana ja kuskina toimii firman oma astronautti Johnny Storm (Chris Evans).

Vuoden 2005 Fantastic Four oli taloudellinen menestys, mutta Sue Stormia esittävällä Jessica Alballa on hahmostaan ikäviä muistoja. Alballe Fantastic Four ja etenkin sen kaksi vuotta myöhemmin ilmestynyt jatko-osa olivat ikävä kokemus.

”Halusin lopettaa näyttelemisen”, Alba on kertonut. Alba tuskastui ohjaaja Tim Storyyn. Alban mukaan ohjaaja vain halusi hänen näyttävän kauniilta, eikä Alba saanut ilmaista tunteitaan näytellessään. Alba koki, että häntä ei pidetty kuvauksissa ihmisenä lainkaan, ja hän menetti kiinnostuksensa koko elokuvabisnekseen.

Fantastic Four esitetään FOX-kanavalla sunnuntaina 24.06.2018 klo 21.00. Katso traileri alta.