Tänään tv:ssä: Tämä supersankarielokuva on lajinsa parhaita, eikä sarja enää jatku – ”On sataprosenttisen varmaa että jatkoa ei enää tule”

Tänään nähdään televisiossa Guillermo del Toron ohjaama Hellboy vuodelta 2004.

14.3.2017 06:27

Toiminnalla ladatun fantasiaseikkailun keskushenkilö on FBI:n salainen ase ja vankkumaton oikeuden puolustaja Hellboy. Kun Manhattanilla alkaa tapahtua kummia, Hellboyn kuolemaa tekevä oppi-isä (John Hurt) oivaltaa heidän vanhojen vihollistensa palanneen vaarallisempina kuin koskaan. Vyyhteen sotkeutuu pian myös Hellboyn rakastettu Liz (Selma Blair). Elokuva perustuu Mike Mignolan huippusuosittuun sarjakuvaan. Lopputulos on yksi parhaita supersankarielokuvia.

Nimiroolia esittävän Ron Perlmanin lisäksi elokuvassa näyttelevät Selma Blair, John Hurt, Jeffrey Tambor ja Rupert Evans.

Hellboylle tehtiin jatko-osa Hellboy II: The Golden Army vuonna 2008, mutta lisää jatkoa ei ole tulossa, vaikka sitä lukuisat fanit ovat toivoneetkin. Del Toro on jatkoa vuosien varrella varovasti lupaillutkin, mutta kalliille projektille on ollut vaikea löytää rahoitusta, koska Hellboy II ei tuottanut tarpeeksi.

Helmikuun lopulla del Toro ilmoitti Twitterissä, että Hellboy 3 on sataprosenttisesti kuopattu, eikä hän tähän asiaan enää palaa.

Hellboy nähdään TV5-kanavalla tiistaina 14.03.2017 klo 22.10. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia