Tänään tv:ssä: Tätä ei nähty Suomen teattereissa – Deadpool-tähti esittää pääosaa kehutussa komediassa

IMDb-arvosana 7,1.

1.7.2023 06:30

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2008 valmistunut Ehdottomasti ehkä (Definitely Maybe).

Ryan Reynoldsin (Deadpool) esittämä Will Hayes on kolmikymppinen isä New Yorkin Manhattanilta. Will on joutunut keskelle avioerokriisiä, ja hänen 10-vuotias tyttärensä Maya (Abigail Breslin) alkaa kysellä hänen elämästään ennen avioliittoa.

Will selostaa Mayalle rakkauselämänsä ylä- ja alamäet kertoen naapurintyttö Emilystä (Elizabeth Banks), parhaasta ystävästään ja uskotustaan Aprilistä (Isla Fisher) sekä vapaasta sielusta Summerista (Rachel Weisz).

Yhdistellessään isänsä rakkauden palapelin palasia Maya alkaa ymmärtää, ettei rakkaus aina ole helppoa tai yksinkertaista. Samalla Will tajuaa, ettei koskaan ole liian myöhäistä yrittää uudestaan.

Elokuva sai ilmestyessään hyvät arvostelut. Rotten Tomatoes -sivuston keräämistä arvosteluista 70 prosenttia on positiivisia.

Ehdottomasti ehkä on älykkäästi kirjoitettu, ja siinä on karismaattiset näyttelijät. Virkistävä tapaus lajissaan”, Rotten Tomatoes -yhteenvedossa sanotaan.

Vaikka elokuva oli Yhdysvalloissa menestys ja sai kriitikoilta hyvän vastaanoton, Suomessa sitä ei nähty elokuvateattereissa.

Ehdottomasti ehkä esitetään nyt televisiossa kolmeen otteeseen:

  • La 01.07.2023 klo 17.45, FRII
  • Su 02.07.2023 klo 16.00, FRII
  • Ma 03.07.2023 klo 23.15, TV5

Elokuva kuuluu myös Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan, SkyShowtimen ja Ruutu Plussan valikoimaan. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa