Tänään tv:ssä: Hauska komedia yhdeksän vuoden takaa – Vähäpukeinen Megan Fox kohautti jo trailerissa

IMDb-arvosana 6,2.

Teini-ikäinen tytär ja hemmoteltu pikkusisko raastavat vanhempien hermoja, ja pitkässä parisuhteessa on välttämätöntä sietää kaikenlaista sängyssä piereskelystä peräpukamiin.

Ketkä sopisivatkaan paremmin kuvaan kuin Paksuna-komediasta tutut tyypit Debbie (Leslie Mann) ja Pete (Paul Rudd).

Ruddin ja Mannin lisäksi This Is 40 –leffassa nähdään muun muassa Melissa McCarthy, John Lithgow (Kolmas kivi auringosta) ja jo elokuvan trailerissa vähäpukeisena kohauttanut Megan Fox.

Oman mausteensa elokuvaan tuo se, että Debbietä esittävä Mann on ohjaaja-käsikirjoittaja Judd Apatow’n vaimo, ja Peten ja Debbien lapsia esittävät ohjaajan omat lapset, Maude ja Iris Apatow.

Apatow on amerikkalaisen komedian kultasormi,  joka on toiminut monen hyvän komedian taustalla sekä tuottajana, ohjaajana että käsikirjoittajana.

Vuoden 2012 elokuva This Is 40 on eräänlainen jatko-osa Paksuna-komedialle. This Is 40 muistuttaa myös Apatow’n Funny People -elokuvaa, joka nimestään huolimatta sisälsi myös vakavia teemoja.

Kreisikomediaa odottavat saattavat pettyä, mutta silti kyseessä on onnistunut tarina pariskunnan neljänkympin kriisistä.

This Is 40 esitetään viikon aikana televisiossa kolmeen otteeseen:

  • Ti 28.09.2021 klo 21.00, TV5
  • To 30.09.2021 klo 02.50, TV5
  • La 02.10.2021 klo 15.15, FRII

Katso traileri alta.

YouTube video