Tänään tv:ssä: Tuleeko selittämätön tunne että olet nähnyt tämän leffan joskus aiemminkin? Selitys on yksinkertainen

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2006 valmistunut Déjà vu.

7.11.2016 05:05

New Orleansissa räjähtää jokilautta tappaen satoja miehiä, naisia ja lapsia. Hyvin pian terroriteoksi paljastuvaa tapausta tutkimaan saapuu agentti Doug Carlin (Denzel Washington). Hän tekee huomiokyvyllään vaikutuksen FBI:n erikoisryhmän edustajiin ja hänet vedetään mukaan ryhmän toimintaan.

Carlinille esitellään järjestelmä, joka mahdollistaa neljä ja puoli päivää vanhojen tapahtumien katselemista sitä mukaa kun ne tapahtuvat. Tutkijat keskittyvät naiseen, jonka ruumis on löytynyt räjähdyspaikan läheisyydestä, mutta jonka terroristi ilmeisesti on tappanut jo hieman aikaisemmin. Naisesta toivotaan avainta rikollisen tunnistamiselle.

Tuhoon tuomitun naisen elämää seuratessaan Carlin alkaa välittää tästä. Kun hänelle selviää, ettei kyseessä ole tallenne, vaan uuden tekniikan mahdollistama sähköinen linssi menneisyyteen, hän kysyy, miksei keksintöä voisi käyttää johtolankojen keräämisen lisäksi jo tapahtuneen muuttamiseen. Hän ei suostu kuuntelemaan teorioita ajan vääjäämättömyydestä.

Tony Scottin (Top Gun, True Romance) ohjaama Déjà vu esitetään FOX-kanavalla maanantaina 7.11.2016 klo 23.45. Jos tulee tunne, että olet nähnyt leffan joskus aiemminkin, niin selitys on se, että leffa tuli samalta kanavalta perjantain.

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa