Tapetun Game of Thrones -hahmon näyttelijä ei piitannut kokemuksestaan sarjassa – ”Ehkä sanoin jotain väärää ja väärälle henkilölle”

Independentin mukaan näyttelijä ei pitänyt Game of Thrones -kokemuksestaan niin paljon kuin jotkut muut sarjassa esiintyneet kollegat.

Alexander Siddig on pystyvä näyttelijä ja monet odottivatkin hänen tulkintaansa Doran Martellina. Jostain syystä hahmo jäi kuitenkin aika ohueksi ja näkymättömäksi.

Tähti kertoikin nyt, että hänen hahmonsa tapettiin sarjassa etuajassa – sopimus olisi jatkunut vielä neljän jakson ajan seuraavana kautena.

Eräänä päivänä näyttelijä sai yllättäen puhelun sarjan vetäjiltä David Benioffilta ja D.B. Weissiltä, jolloin Siddig sai tietää, että hahmon lähtö on käsillä. Näyttelijä ajatteli päätöksessä olevan jotain vinossa ja arveli, että jotain tapahtui kulisseissa, mutta hän ei tiedä mitä.

– Ehkä he vain halusivat todistaa, että he aikovat poiketa kirjojen juonesta, ja Doranista tulisi ensimmäinen esimerkki. Tai ehkä vain mokasin. Ehkä sanoin jotain väärää ja väärälle henkilölle, Siddig pohti.

alexander-siddig-doran-martell-game-of-thrones
Alexander Siddig

Lähde: Independent

Aiheeseen liittyvät jutut