”Tappaja on tässä kuvassa” – tuleva Scream-elokuva sai uuden synkän julisteen

Eikun arvuuttelemaan!

14.12.2021 12:00

Viides Scream-sarjan elokuva saapuu elokuvateattereihin alkuvuodesta 2022. Edellisen osan julkaisusta on kulunut jo kokonainen vuosikymmen, joten kauhusatiirin fanit ovat joutuneet odottelemaan Ghostfacen paluuta melkoisen aikaa. Nyt elokuvasta on julkaistu uutukainen juliste, joka kokoaa koko hahmokaartin yhteen.

Synkkäsävyisessä julisteessa nähdään kaikki elokuvan päähahmot yhdessä nipussa Ghostfacen varjostaessa heitä uhkaavasti taka-alalla. Kuvan alalaidassa nähdään Woodsboron kaupunki ja poliisiajoneuvo.

Kuvateksti tarjoaa faneille vihjeen asianmukaisen veitsi-emojin kera: tappaja on esillä julisteessa. Arvuuttelun voi siis aloittaa jo nyt, vaikka lopullinen oikea vastaus selviääkin toki vasta itse elokuvaa katsoessa.

Screamin pääosissa nähdään mm. alkuperäisistä osista tutut Neve Campbell, Courteney Cox ja David Arquette. Lisäksi mukana ovat myös Jack Quaid (The Boys), Jenna Ortega (You, The Babysitter: Killer Queen) ja Dylan Minnette (13 Reasons Why). Elokuvan ohjaajan pallilla istuvat Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillett.

Scream saa Suomen ensi-iltansa näillä näkymin 11. helmikuuta 2022. Alla kauhutrillerin tuorein traileri.

Lisää luettavaa