Tarantino koki voimakkaan reaktion tulevan kauhuleffan takia – Suspiria ravisteli ohjaajalegendaa erikoisella tavalla

Italialaisohjaaja Luca Guadagnino julkaisi viime vuonna yhden 2000-luvun parhaista draamaelokuvista, Call Me By Your Namen.

Guadagnino otti menestysleffansa jälkeen melkoisen haasteen vastaan, kun hän valitsi seuraavaksi projektikseen Dario Argenton klassisen Suspirian. Tuleva Suspiria ei ole kuitenkaan varsinainen remake, vaan uudelleenvisiointi ja kunnianosoitus alkuperäiselle.

Suspirian ensi-ilta on muutaman kuukauden päästä, mutta Guagnino järjesti ohjaajakamulleen Quentin Tarantinolle erikoisnäytöksen.

– Näytin sen Tarantinolle. Olemme olleet kavereita sitten Venetsian Filmifestivaalien tuomaristotehtäviemme. Olin hermostunut, mutta halusin tietää, mitä mieltä hän on siitä. Katsoimme sen Tarantinon kotona, ja hänen reaktionsa lämmitti minua. Hän innostui siitä. Hän jopa itki lopussa ja halasi minua. Leffa on kauhua mutta samalla melodraama. Tavoitteenani oli tehdä elokuvasta sellainen, että et voi siirtää katsettasi valkokankaan kauhusta, koska olet niin kiinnostunut hahmoista. Amazon [elokuvan tuottaja] on erittäin tyytyväinen lopputuloksesta, Guadagnino kertoi La Repubblica -lehdelle.

YouTube video

Lähde: JoBlo

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut