Tätä monet ovat odottaneet – Yksi HBO:n parhaista sarjoista jatkuu lokakuussa

HBO ilmoitti asiasta maanantaina.

23.8.2021 17:35

HBO:n Succession-sarjan fanit ovat odotelleet kolmatta kautta jo pitkään. Koronaepidemian takia siirtyneen uutuuskauden kerrottiin jo aiemmin tulevan katsottavaksi jossain vaiheessa syksyllä, ja nyt ajankohta on tarkentunut.

Enää reilu kuukausi!

HBO ilmoitti maanantaina, että Successionin kolmas kausi jatkuu lokakuussa. Asiasta kerrottiin myös sarjan virallisella Twitter-tilillä.

Succession tutkailee vallan, politiikan ja perheen kiemuroita ikääntyvän ökyrikkaan mediamogulin ja tämän neljän aikuisen lapsen silmin. Kaksi ensimmäistä kautta saivat ylistävät arviot. Succession on monien mielestä parhaita sarjoja, mitä viime vuosina on tehty.

Suomessa sarjaa esittää HBO Nordic.

Sarjan vakiokaartiin kuuluvat Brian Cox (Logan Roy), Jeremy Strong (Kendall Roy), Sarah Snook (Shiv Roy), Kieran Culkin (Roman Roy), Alan Ruck (Connor Roy), Nicholas Braun (Greg), Matthew Macfadyen (Tom Wambsgans) ja J. Smith-Cameron (Gerri Kellman).

Peter Friedman, Dagmara Dominczyk, Justine Lupe, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Arian Moayed, Harriet Walter ja James Cromwell palaavat myös kolmannelle kaudelle.

Uusia lisäyksiä Successionin näyttelijäkaartiin ovat ainakin Adrien Brody, Alexander Skarsgård, Sanaa Lathan, Linda Emond, Jihae Kim, Hope Davis, Dasha Nekrasova ja Ella Rumpf.

Kolmoskaudesta julkaistiin hiljattain traileri, jonka voit katsoa alta.

Lisää luettavaa