Tätä virhettä Sormuksen ritarit -leffassa eivät monet ole bonganneet! Fani huomautti tähdelle

Tarkka fani!

8.1.2022 00:01

Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit -elokuvassa on virhe, jonka todennäköisesti vain innokkaimmat Tolkien-fanit ovat huomanneet.

Taru sormusten herrasta -trilogiassa Samia näytellyt Sean Astin muisteli Screen Rantin haastattelussa 20 vuotta täyttänyttä Sormuksen ritarit -elokuvaa ja kertoi kohtaamisesta innokkaan fanin kanssa, joka oli huomannut juoniaukon leffassa. Elokuvan näyttelijät saivat paljon huomiota faneilta, mutta tämä kyseinen fani koputti Astinin limusiinin ikkunaan ja huomautti virheestä.

– Se oli kuin Beatles-elokuvassa, he aina jahtasivat sinua. Se oli hullua. Mutta tämä kaveri oli pukeutunut hienosti. Joten avasin ikkunaa hieman, ja hän laittoi kirjekuoreen sen läpi ja totesi: ”Olen tohtori se ja se.” Hän totesi: ”Minun täytyy kertoa Peter Jacksonille, että on virhe tai poikkeama.” Tai jotain sen tyylistä, Astin kertoi.

Fani oli bongannut virheen Morian kaivoksessa, Balinin hautaan sijoittuvassa kohtauksessa, jossa sankarit taistelevat luolapeikon kanssa.

– Balinin haudassa kääpiö on valaistu auringonsäteellä, ja luolapeikko menee sen läpi. No jos tiedät Hobitin, kun peikot kohtaavat auringonvalon, ne muuttuvat kiveksi. Se kardiologi oli huomannut tämän asian universumissa, mytologiassa, jossa olimme tehneet virheen. Muistan miettineeni: ”En usko, että voimme tehdä sitä nyt uusiksi.”

Hobitti-kirjassa tosiaan kerrotaan, että peikot muuttuvat kiveksi auringonvalossa. Tämä nähdään myös Hobitti – Odottamaton matka -elokuvassa.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa