Täydellinen nainen Joan Collinsin manttelinperijäksi kasariklassikon uuteen versioon

Tämän syksyn uutuussarja Dynastia saa pian uutta verta, kun englantilaisnäyttelijä Nicollette Sheridan ottaa omakseen kieron ex-vaimon roolin.

Kun uutta versiota Dynastia-sarjasta alettiin kehittää reilu vuosi sitten, kutkuttavimpana kysymyksenä kaikkien huulilla oli legendaarisen Alexis Carringtonin rooli ja sen tuleva esittäjä. Heti alusta asti uusi Dynastia on tiheästi viljellyt kommentteja toistaiseksi tapahtumien ulkopuolella olevasta Alexiksestä, vaikka tarkkaa saapumisaikaa hahmolle ei vielä tiedetä.

80-luvulla Joan Collins tuli Dynastiaan mukaan sarjan toisella tuotantokaudella, ja hänen mehukas roolisuorituksensa öljypohatta Blake Carringtonin ex-vaimona siivitti sarjan Yhdysvaltain katsotuimmaksi sarjaksi, ohi kilpailija Dallasin. Kuvaavaa Collinsin työstä on, että hänen nimensä on jäänyt katsojien mieleen, vaikka Alexis Carringtonin olisi jo unohtunut.

Uuden Dynastian Alexis on Nicollette Sheridan, jonka muistettavin rooli tähän mennessä on ollut Täydelliset naiset -sarjan Edie Britt. Sheridanin Täykkäri-rooli Edienä oli aivan yhtä mehukas kuin tämä uusikin rooli. Aina joukon ulkopuolinen Edie oli räväkkä, anteeksipyytelemätön ja tragikoominen hahmo, jonka loppu tuli liian aikaisin sarjassa, sillä huhujen mukaan Sheridan oli hyvin hankala työkaveri.

Sekä Sheridanin maine että hänen tunnetuin roolinsa antavat odottaa erinomaista suoritusta Dynastian herkullisimpana hahmona.

Aiheeseen liittyvät jutut